Laadpalen

Slim en energiezuinig laden

Met een eigen laadpaal hoef je niet meer te stressen of je morgen op het werk geraakt. Een slim exemplaar bespaart bovendien energie én kan aangesloten worden op je zonnepanelen. Win-win!

Slim en energiezuinig.​

Bij Homate kiezen we voor een energie-efficiënte laadoplossing. Een slimme laadpaal houdt rekening met het energieverbruik in je woning en spreidt het verbruik van jouw laadsessie zo goed mogelijk om pieken te vermijden. Daarnaast maken we het ook mogelijk om de energie van je zonnepanelen te gebruiken. 

Stel je jouw laadpaal ter beschikking van andere mensen? Laat het ons weten en dan maken we tijdens de installatie automatische facturatie mogelijk. 

 

Kies zelf je
favoriete merk

Homate geeft je een overzicht van de laadpalen die voor jou het meest geschikt zijn, maar in the end kies je volledig zelf je merk.

Snelle installatie

Heb je een laadpaal gekozen? Ons installatieteam gaat aan de slag. Ze plaatsen jouw laadpaal en maken je wegwijs in het laadplatform. En dat in één dag. Na de plaatsing kan je voor verdere vragen op elk moment bij ons terecht.

One stop shop.

Je eigen laadpaal installeren? Opladen met zonne-energie? Homate is de partner die je zoekt.

Homate zorgt voor een totaaloplossing op maat en realiseert jouw energiezuinige smarthome. Gedaan dus met stressen over je energiefactuur.

Jouw energie-efficiënte laadpaal installeren?

Laat je gegevens achter en ontvang ons magazine via e-mail.