Klimatisering

Comfortabel thuiskomen

Altijd de gewenste temperatuur in huis op een betaalbare manier? Dat kan dankzij de slimme klimatiseringsoplossingen van Homate.

Comfortabel thuiskomen

Niets leuker dan thuiskomen in een aangenaam warm huis. Slimme verwarming geef jou de mogelijkheid om vanop afstand de temperatuur te regelen. Een graadje meer in de winter of automatisch koelen in de zomer? You name it, Homate takes care of it. 

Tijdens elk seizoen van de ideale temperatuur genieten? Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Energiezuinig verwarmen

Je huis verwarmen verslindt heel wat energie. Met vloerverwarming of een slimme aansturing van je warmtepomp kan je de kosten drukken. Meer tips om energie te besparen?
Screens en ventilatie voor
extra comfort
Screens

De zomerse temperaturen laten ons puffen en zweten. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte zonwering. Onze favoriet? Een zonnescreen dat de warmte buiten houdt zodat het heerlijk fris blijft in huis.

Ventilatie

Ventilatie is hét sleutelwoord als je gaat bouwen of renoveren. Weg met vervuilde lucht, schimmels en onaangename geuren. Een ventilatiesysteem verzekert continu een gezond binnenklimaat.

One stop shop.

Homate is jouw one stop shop voor slimme klimatisering. Een totaaloplossing garandeert altijd een optimale temperatuur in huis. 

We werken een oplossing op maat uit en bouwen mee aan jouw energiezuinige smarthome.

Slimme verwarming installeren?

Laat je gegevens achter en ontvang ons magazine via e-mail.