Energie
management

Energiemanagement

Dé sleutel om energie te besparen

Slim en duurzaam omspringen met energie? Bespaar op je energiefactuur met een centraal energie-managementsysteem en geniet van waar het echt om gaat.

Slim en duurzaam omspringen met energie? Dat kan! Bespaar op je energiefactuur met een centraal energiemanagementsysteem en geniet van waar het echt om gaat.

Zonnepanelen

Verhoog het rendement van je zonnepanelen met wel 30%. Hoe? Dankzij een uitgebreid energiedashboard volg je jouw verbruik nauwkeurig op en spring je slim om met de zware verbruikers in je woning. Zo haal je alles uit jouw zonnepanelen.

Zonnepanelen plaatsen of je opbrengst optimaliseren? Geef ons een seintje!

Slimme laadpaal

Bij Homate geloven we dat elektrische wagens de toekomst zijn. Een slimme laadpaal is dus onmisbaar om groen en efficiënt op te laden.

Thuisbatterij

Energie opslaan in je thuisbatterij? Wij zijn fan van Bliq! Met Bliq sla je goedkope energie op om ze later aan een hogere prijs te verkopen. Met of zonder zonnepanelen, dankzij een modulair systeem van Bliq geniet je van een merkbaar verschil op je energiefactuur. Je kiest bovendien zelf het merk van je thuisbatterij.

Capaciteitstarief

Om het elektriciteitsnet minder te belasten is er vanaf 1 januari 2023 een capaciteitstarief van toepassing. Het doel? Je verbruik spreiden over de dag. Dankzij realtime monitoring krijg je snel inzicht in je verbruik en kan je jouw apparaten slim schakelen. Ben je bijvoorbeeld op het werk en is er energieoverschot, dan kan je via je smartphone eenvoudig de wasmachine aanzetten.

Kies het energiemanagementsysteem dat bij jou past

Kies het energie-managementsysteem dat bij jou past

Service op afstand

De experten van Homate staan altijd voor je klaar. Gaat je lamp niet meer aan of geeft je laadpaal een foutmelding? Vanop afstand loggen we in op jouw smarthomesysteem en zoeken we uit wat er aan de hand is. Zo is jouw probleem in no time opgelost. Is jouw vraag iets ingewikkelder? We komen graag bij je langs om een oplossing te zoeken.

One stop shop.

Je zonnepanelen optimaal laten renderen, een eigen laadpaal installeren of energie opslaan met een thuisbatterij. You name it, we make it work!

Homate zorgt voor een totaaloplossing op maat en realiseert jouw energiezuinige smarthome. Gedaan dus met stressen over je energiefactuur.

Benieuwd hoe jij energie kan besparen?

Laat je gegevens achter en ontvang ons magazine via e-mail.