Elektriciteitswerken

Elektriciteits- werken

Van A tot Z

Slijpwerken, bekabeling, verlichting, internet of domotica. Je kan het zo gek niet bedenken. Voor alle elektriciteitswerken in je woning staat Homate paraat.

Verlichting

Het juiste licht in huis creëert onmiddellijk een warme en uitnodigende sfeer. Bij Homate ontzorgen we je tijdens het volledige proces: we trekken de elektriciteitskabels, adviseren je bij de keuze van de schakelaars en maken de verbinding met je smartphone zodat je vanop afstand de lichten kan aanzetten, dimmen of van kleur veranderen.

Slimme verlichting installeren?

Telecom en data

Net wanneer je tijdens een meeting een mindblowing idee voorstelt, laat het internet je in de steek. Vreselijk. Homate zorgt voor vliegensvlug internet.

Homate praat vlotjes met al je smart devices

Welk merk je ook kiest, bij Homate pikken we er vlotjes op in. Slimme verlichting van hue, een energiezuinig verwarmingssysteem van Honeywell en een laadpaal van Smappee. We werken volledig merkonafhankelijk. Onze experts laten alle systemen met elkaar communiceren met bijvoorbeeld Home Assistant en zorgen ervoor dat je ze eenvoudig kan bedienen.

Kies een domoticasysteem dat bij je wensen past.

One stop shop.

Homate is jouw one stop shop voor slimme verlichting en vliegensvlug internet. Bekabelen of net niet? Een centrale bedieningsapp installeren of net niet? 

Homate zorgt voor een totaaloplossing op maat en realiseert jouw energiezuinige smarthome. Gedaan dus met stressen over je energiefactuur.

Jouw elektriciteitswerken van a tot z in orde brengen?

Jouw elektriciteitswerken
van a tot z in orde brengen?

Jouw elektriciteits- werken van
a tot z in orde brengen?

Laat je gegevens achter en ontvang ons magazine via e-mail.