Beveiliging

Altijd gerust

Camerabewaking

Ga je een avondje stappen met vrienden of heb je een ticket geboekt naar Hawaï? Met camerabewaking trek je de voordeur altijd met een gerust hart achter je dicht. Volg live mee wat er in en rond je huis gebeurt en kijk terug bij een incident om exact te weten wat er aan de hand was.

Camerabewaking installeren?
Wij gaan voor jou aan de slag!

Alarm systemen

Alarmsystemen

Geef inbrekers geen kans met een kwalitatief alarmsysteem. Homate installeert alles zodat jouw huis 24/7 beschermd wordt.
Zet de gezondheid en veiligheid van je gezin op nummer één.

Brandbeveiliging

Is professor Gobelijn jouw tweede naam? Je pan vergeten op het vuur kan grote gevolgen hebben. Slimme brandbeveiliging waarschuwt je tijdig om schade te voorkomen.

CO2-monitoring

Een CO2-meter bewaakt de luchtkwaliteit in huis en geeft je een melding als het tijd is om extra te verluchten. Weg met vermoeidheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen.

Waterlekdetectie

Onder het motto voorkomen is beter dan genezen, kiezen wij voor waterlekdetectie. Laat je niet verrassen door vochtschade in huis of een waterfactuur die plots de hoogte inschiet.

Altijd thuis.

Durf jij de deur achter je dichttrekken en dan beseffen dat de sleutel nog binnen ligt? Slimme toegangscontrole laat je toe om de deur met je smartphone te openen en in gesprek te gaan met de persoon aan de deur, zelfs vanop afstand.

One stop shop.

Je gezin beschermen en je huis optimaal beveiligen? You name it, we install it! We begeleiden je bij de keuze en installatie van een systeem dat jou een veilig gevoel geeft.  

Homate zorgt voor een totaaloplossing en realiseert jouw smarthome op maat.

Altijd met een gerust gemoed op pad?

Altijd met een gerust
gemoed op pad?

Altijd met een gerust gemoed op pad?

Laat je gegevens achter en ontvang ons magazine via e-mail.