fbpx

Comfortabel leven
én besparen.

Wij ontwerpen en installeren tailor-made
smart home oplossingen.


Homate is de oplossing voor al uw smart home wensen. Als jong en dynamisch team staan we klaar om uw meest uiteenlopende wensen te vertalen naar de smart home dat bij u past. We bieden u een compleet op maat gemaakte, budgetvriendelijke oplossing dankzij een niet merkgebonden en draadloos systeem.

Maak een vrijblijvende afspraak door op onderstaande knop te drukken en begin vandaag nog met het omtoveren van uw woning!
Maak een afspraak

De Voordelen

Volledig Draadloos

Door volledig draadloos te werken, kunnen we een veilig & stabiel systeem garanderen dat geïnstalleerd wordt zonder de woonst om te toveren tot een werf.

Alle merken gecombineerd

Met Home assistant worden componenten van verschillende merken samengebracht op één centraal platform. U hangt dus nooit vast aan een merk en kunt uit alles kiezen!

Bespaar op je energierekening

Homate zorgt ook voor smart grid oplossingen. Zo monitort u het energieverbruik binnen uw woning, Waardoor u tot 40% energie bespaart!

Tailor-made

Homate werkt op maat van de klant. Met behulp van onze open source software werken producten uit verschillende prijsklasses moeiteloos met elkaar samen. Zo garanderen we een flexibel, budgetvriendelijke en custom-made systeem.

Ultiem gemak en comfort

Met de app van Homate heeft u weliswaar een afstandsbediening van uw huis. Zet de verwarming aan vanop het werk en kom thuis in een aangenaam warme woning. Monitor uw huis op reis of op restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Futureproof

Door de unieke Homate controller is uw woning 100% futureproof. Dankzij een volledig modulair systeem kan uw huis zonder probleem meegroeien met de nieuwste technologieën op de markt.

Onze werkwijze

01

Bepalen van de componenten

Op basis van uw wensen gaan wij op zoek naar een op maat gemaakte oplossing die binnen uw budget past.02

Programmatie

Ons sterk IT-team staat garant voor de op maat gemaakte van al uw toestellen. Een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone of tablet laat u toe om daarna alles zelf te bedienen.


03

Installatie van het Homate systeem

Installatie van het Homate systeem
Wij zorgen voor de volledige installatie van A tot Z. U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een vakman voor de installatie van uw smart home systeem.
04

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij zijn dagelijks beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zorgen wij voor het jaarlijks onderhoud van de volledige installatie.


Testimonials

 • Dankzij Homate worden de kamers automatisch verwarmd bij een boeking, en uitgeschakeld als de gast vertrekt. Als conciërge hoef ik niet meer in huis te zijn om de verwarming te activeren of uit te schakelen : Homate maakt mijn leven gemakkelijker, en met de riante besparing op de energiefactuur kan ik meermaals per jaar zelf op reis. Bedankt aan het Homate team !

  Heidi V.

  Conciërge Bed & Breakfast 
 • Ik had een plan voor ogen voor hoe mijn nieuw smart huisje eruit zou zien. Ze hebben dit heel transparant uitgevoerd, met de beste producten. (ik heb kunnen kiezen uit een brede selectie van voorgestelde producten) Wanneer er nog wat after-care nodig was omdat mijn set-up nog niet compleet was na de installatie, hebben ze dit heel goed opgevolgd, en alles tip top in orde afgewerkt. Ze zijn van in het begin zeer professioneel van start gegaan, en hoewel ze nog niet lang bezig zijn zie je dat ze op elk mogelijk probleem al een oplossing kunnen vinden.
  Ik heb persoonlijk admin toegang tot de gehele applicatie, en kan dus mijn smart home aanpassen wanneer nodig.
  Ik heb nog nergens een service gevonden die dergelijke oplossingen op maat aanbiedt zoals Homate. Als je een smart home wil, maar je vindt de taak iets te ingewikkeld alleen, heb je bij deze heren een perfecte ondersteuning.

  Gertjan K.

  Web-Developer
 • Seppe & Gauthier verzorgden een volledige domotica installatie in ons net aangekocht huis in Gavere. Uitstekend werk geleverd op zeer korte tijd.

  Margot T.

  Politieagent
 • Homate zorgde ervoor dat mijn reeds bestaand domotica systeem werd aangevuld met componenten die eerst niet compatibel waren met mijn huidig systeem. Knap werk!

  Dirk H.

  Netwerk-Engineer
CASES

Adres:

Groenstraat 6a
9160 Lokeren
België

Telefoon:

Seppe:  +32 491 33 80 61
Gauthier: +32 479 09 05 49
envelopephonemap-markersmartphone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram